085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

iPhone 6 / 6s hoesje

iPhone 6s beschermen met een hoesje


iPhone 6 hoesjes kopen voor het nieuwste high end toestel van Apple. Volgens Apple is dit hun beste toestel tot nu toe en met de updates zowel aan de binnen als de buitenkant zijn wij het hier zeker mee eens.
 
Apple heeft weer een toestel geleverd, wat voor het oog bijzonder fraai eruitziet. Het toestel is vervaardigd uit aluminium en dit zorgt voor een stijlvol maar ook zeer luxe look. U wilt dit uiteraard niet beschadigen en daarom is het belangrijk om dit te beschermen. Met een iphone 6s hoesje van ihoez.nl, kunt u het toestel gemakkelijk bedienen en zorgt het voor optimale bescherming.

iPhone 6 hoesje kopen

Het kopen van een iphone 6s hoesje via onze webshop is gemakkelijker dan ooit. Door het filteren van de covers in categorieën kunt u als klant zelf heel gemakkelijk een keuze maken in het hoesje wat het beste bij u past. Geen gezoek meer tussen cases wat u toch al niet wilde. Door een gemakkelijk bestel proces hieraan toe te voegen is shoppen op onze webshop zelfs leuk te noemen. Bestelt u een hoesje voor 17:00 dan zullen wij dit dezelfde dag nog versturen. Bekijk ook onze combi deals, waar u kortingen krijgt op het bestellen van een extra accessoire.

Scherp geprijsd!

Een iphone 6 hoesje heeft u in veel verschillende soorten en vormen. U kunt al een hoesje bestellen vanaf €3, maar kunt tevens ook kiezen voor een mooi boek case in echt leder. Veel klanten weten soms niet wat nou het beste hoesje voor hun is en twijfelen dan ook vrij veel. Er is eigenlijk een simpel antwoordt op deze vraag; er is geen goed of fout enkel persoonlijke voorkeur bij het kiezen van een case. Sommige mensen willen graag alleen een achterkant hoesje wat het toestel beschermd. Niet alleen omdat dit hoesje wat voordeliger is, maar ook omdat het de vorm van de telefoon niet veranderd. Andere klanten hebben liever een leren boek cover omdat dit juist heel duurzaam is en lang meegaat door het leder wat verwerkt is in de case. 

Back cover

Omdat het toestel uit aluminium is vervaardigd, kan dit zeer snel krassen in bijzijn van sleutels, muntgeld en nog veel meer. Om dit tegen te gaan kunt u bijvoorbeeld een back cover hoesje nemen. Dit zorgt ervoor dat de zijkanten alsmede de achterkant van het toestel worden beschermd.

Flip en boek cases

Indien u op zoek bent naar iphone 6s hoesjes wat ook de voorkant beschermd, dan zijn de flip en boek hoesjes uitermate geschikt. Deze zorgen voor bescherming rondom het toestel tegen val, stootschade en kras schade. Tevens bieden het boek hoesje ruimte voor pasjes, waardoor u de portemonnee thuis kunt laten.
 
Het nieuwe retina scherm van de iphone 6 kunt u het beste beschermen met een screenprotector/beschermfolie voor over het scherm. De folie is op maat gemaakt en kan direct worden aangebracht. U kunt kiezen uit matte, doorzichtige, privacy of Shield beschermfolie. Ideaal in combinatie met een iphone 6 hoesjes. Bekijk onze ruime aanbod en bestel gemakkelijk 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Ook wanneer u op zoek bent naar iPhone 7 hoesjes of iPhone SE hoesjes bent u bij iHoez aan het juist adres.
 

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;085 201 1521 of op info@ihoez.nl. Indien u vragen nog vragen heeft over de levertijden of beschikbaarheid van een iphone 6s hoesje, dan kunnen onze medewerkers u hierover de benodigde informatie verschaffen. Tevens kunnen we u adviseren over het type hoesje wat u eigenlijk nodig heeft. Soms weten klanten niet wat voor case ze nou eigenlijk zoeken, onze medewerkers zijn hier gelukkig wel van op de hoogte en helpen u graag met het kiezen van een iphone 6s hoesje.  

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen