085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

iPhone 6 / 6s iPhone 6 scherm

iPhone 6 scherm

iphone-6-schermiPhone 6 scherm kan je nu zelf heel gemakkelijk bestellen via ihoez.nl. We hebben dit scherm ruim op voorraad en vandaag besteld is meteen de volgende dag al in huis. Hierdoor heb je al heel snel het scherm in huis en kan je beginnen met het herstellen van de schade aan je iphone 6.

iPhone 6 scherm bestellen

Het repareren van een iphone 6 scherm is gemakkelijker dan het lijkt. Via onze website kan je heel gemakkelijk het product bestellen en de volgende dag heb je het al in huis. De iPhone 6 is een enorm mooi telefoon, maar door zijn vorm komt het wel eens voor dat de telefoon valt en het iphone 6 scherm stuk gaat. U zult dan vaak splintertjes in het scherm zien, wat een beetje gevaarlijk is omdat dit in uw vingers kan komen. 

iPhone 6 scherm vervangen

Het vervangen van een iphone 6 scherm is niet moeilijk en kan met wat uitleg heel simpel worden vervangen. Er zijn tal van filmpjes waaronder die van onszelf op youtube waar dit wordt uitgelegd. Het belangrijkste bij het repareren is door gewoon uw tijd ervoor te namen. Een reparatie kan binnen een kwartier worden uitgevoerd, maar vaak zie je dat de meeste er voor de eerste keer iets langer mee bezig zijn. Het devies is dan ook om gewoon je tijd ervoor te nemen en niet gaan forceren als het even niet lukt.  

Onze voordelen

Een iphone 6 scherm bestellen bij iHoez.nl heeft veel voordelen. U kunt heel gemakkelijk een bestelling plaatsen en dit afronden met een betaling via iDeal. Indien u een bestelling plaats voor 17:00 heeft u het de volgende dag al in huis.Tevens is er de mogelijkheid om te bestellen via een afterpay. Door dit principe ontvangt u eerst het product in huis en kan dan direct zien of dit wel goed werkt. Hierna kunt u de betaling afronden binnen 14 dagen in uw eigen tijd. Snel, gemakkelijk en ideaal als u even geen internet bankieren bij de hand heeft. 

Voordelen

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;036 845 4122 of op info@ihoez.nl. Onze deskundige medewerkers zijn zelf zeer technisch van aard en kunnen direct uw vragen beantwoorden indien er iets niet goed is. U kunt ons bereiken via bovenstaand telefoonnummer of natuurlijk via de mail. We streven ernaar om u de beste service te verlenen voor een iphone 6 scherm.

iHoez.nl

Schans 1802

8231 KA Lelsytad.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen