085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Oneplus 2 hoesje

  • Geplaatst op
  • 0

OnePlus 2 hoesje bestellen

Een lastige tweede verschijning. Dat is waarschijnlijk de beste manier om de OnePlus 2 te beschrijven. Na het verassende  succes van de OnePlus 1 waren er grote verwachtingen voor zijn opvolger, zo heeft de jonge Chinese merk ons op verbazingwekkende manier versteld doen staan! OnePlus noemde haar nieuwe telefoon 'in 2016 de Flagship Killer'. Bestel dan ook direct een oneplus 2 hoesje.

Het prijskaartje van de OnePlus 2 blijft ongeveer de helft van de concurrentie. Het concureert met de Samsung Galaxy S6, iPhone 6S en HTC One M9 en zal € 349 gaan kosten. 

Oorspronkelijk heeft het bedrijf een 16GB-versie van de OnePlus 2 verkocht, maar na bijna negen maanden in verkoop te zijn geweest hebben zij de OnePlus aangeboden in de 64GB versie. U kunt nog steeds de 16GB versie kopen in sommige landen, zoals India, maar in de VS en Groot-Brittannië kun je het alleen krijgen in de 64GB. De 16GB-versie van de OnePlus 2 deed het kwa kosten wel beter want kostte maar € 329,00. Daarnaast is er voor gekozen om een hoesje oneplus 2 direct en goed op maat te maken. 

Bij deze prijs heeft de OnePlus 2 de Moto X-Style als voorbeeld genomen, dat schuift tussen de OnePlus Two en top-tier toestellen van de grote fabrikanten. Hoewel de OnePlus 2 nog altijd duurder dan de nieuwe midden klasse OnePlus X kost.

Een snelle blik door de specificaties en u zult waarschijnlijk onder de indruk zijn van het toestel waar u uw geld aan uit zal gaan geven. 
 

Design case oneplus 2

OnePlus One's functioneel, plastic ontwerp van vorig jaar was de eerste telefoon waar zij mee begonnen. Dit keer hebben ze het anders aangepakt en het design aangepast.

De OnePlus 2 heeft een stevige metalen frame rond de omtrek, waardoor het toestel een superieur look en feel heeft gekregen. Het is een soortgelijk ontwerp van de Samsung Galaxy Note Alpha en 4, met de achterzijde een uitneembare plastic achterplaat. Toch kunnen we voorstellen dat je een oneplus 2 hoesje koopt voor eromheen.

Het is met een zwarte plaat en de standaard achterzijde van de OnePlus Two is een geweven grijze affaire die de ruwheid van schuurpapier heeft . Het betekent dat er veel grip aanwezig is en dat is waarschijnlijk iets wat je mist wanneer je een de iPhone 6S Plus in handen hebt. Zelfs met een oneplus 2 hoesje was het nog comfortabel. Het metalen frame rond de rand geeft de handset een air van verfijning. Het bedrijf heeft het toegepast en geeft het meteen een hogere prijs, maar aan de andere kant maakt niet eigenlijk niet zo veel uit wat zij aan het toestel veranderen, want de prijs zal altijd de helft gaan kosten dan een gemiddeld handheld.

Het is niet allemaal slecht nieuws hoewel de OnePlus eigenlijk meer dan welkom is op de markt omdat mensen tegenwoordig op zoek zijn naar veel luxe maar er eigenlijk niets veel voor willen uitgeven. Daarnaast zijn er genoeg hoesjes voor de oneplus 2 beschikbaar

Extra spects: 5.5 " LTPS -scherm met een resolutie van 1080p, Corning Gorilla Glass 3, 1,5 GHz, 64 GB model RAM, 13MP belangrijkste camera met dubbele LED-flitser , optische beeldstabilisatie, laser-assisted autofocus, 4K- video-opname bij 30 fps ; 1080p video-opname op 30 fps ; 720p video-opname op 120 fps, 5MP front-facing camera , 1080p bij 30 fps video-opname, 5.1.1 Lollipop en een 3300mAh. Bestel dan ook direct een oneplus 2 hoesje. 

oneplus 2 hoesje 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Bekijk het aanbod van:

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen