085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

HTC Desire 320 hoesjes

HTC Desire 320 hoesje

De HTC Desire 320 is een compact toestel en een goedkopere variant vergeleken met de M versie, en ook hebben wij een HTC Desire 320 hoesje die er keurig op past. Dit toestel is namelijk een echte aanrader voor de wat jongere gebruiker onder ons, zeer gebruiksvriendelijk en weegt maar 145g. Wat u ook wil gaan doen met dit toestel. Hij kan het allemaal! Van kleine applicaties tot de wat grotere zoals “candy crush”. Heeft u in gedachte om niet veel geld uit te geven en er eigenlijk weinig aandacht aan te besteden. Dan is de HTC Desire 320 een echte aanrader.

Dit toestel is zoals ik al eerder schreef van lichtgewicht maar heeft ook nog eens een krachtige 2100mAh accu en met een LCD scherm van 4,5” en een schermresolutie van 854x480, wat dus zal betekenen dat uw toestel niet snel leeg zal raken.  Wat betreft de camera is het niet een heel mooi gezicht om selfies mee te maken, je hebt namelijk op front een VGA camera. Dat is het kwaliteit wat wij vroeger gewend waren van de een van de eerste mobiele telefoons met camera. Kunt u het zich nog heugen dat als u een foto ging overzetten naar uw PC dat u eigenlijk vrij weinig meer van uw foto herkende? Daarin tegen vindt u op de achterkant een camera met 5 megapixel, dat is ook niet heel netjes maar iets is beter dan niets. Helaas geen verbetering op zijn voorganger en dus ook geen 4G ondersteuning. Wat er wel is veranderd vergeleken met de voorganger is dat de accu capaciteit 100mAh meer heeft gekregen en het intern geheugen is met 4GB vergroot. Verder draait deze HTC op Android 4.4 KitKat en zoals gezegd het is een toestel die bestemd is voor een wat jonger publiek.

 

HTC Desire 320 hoesje kopen

Dus mocht je opzoek zijn naar een goedkope smart Phone dan is de HTC Desire 320 een echte aanrader. En vergeet dan niet een screenprotector erbij te bestellen want bij het bestellen van een HTC Desire 320 hoesje krijgt u voor minder dan 2 euro een screenprotector er bij.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen