085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

HTC Desire 616 Hoesje

HTC Desire 616 Hoesje

HTC Desire 616 is een elegant toestel en kost niet heel veel en ook hebben wij een HTC Desire 616 die er keurig op past. Dit toestel is namelijk een echte aanrader voor de mensen die van design houden. Het toestel is namelijk niet alleen erg mooi maar ook zeer gebruiksvriendelijk en weegt maar 150g.

Heeft u in gedachte om niet veel geld uit te geven en er eigenlijk weinig aandacht aan te besteden. Dan is de HTC Desire 320 een echte aanrader. Dit toestel is zoals ik al eerder schreef van lichtgewicht maar heeft ook nog eens een krachtige 2000mAh accu en met een LCD scherm van 5.0” en een schermresolutie van 720x1280, wat dus zal betekenen dat uw toestel niet snel leeg zal raken.  Wat betreft de camera is het niet erg mooi om er selfies mee te maken, je hebt namelijk op front een 2MP camera. Daarin tegen vindt u op de achterzijde van de telefoon een camera met 8 MP, dat is vergeleken met de 2MP een groot verschil. Helaas geen verbetering op zijn voorganger en dus ook geen 4G ondersteuning. W

at er wel is veranderd is dat dit toestel een dual sim optie heeft gekregen. Dual sim houd eigenlijk in dat je niet 1 maar 2 simkaarten kunt plaatsen in dezelfde telefoon. Bent u het ook zat om meerdere telefoons op zak te hebben? Dan is dit toestel een grote uitkomst!

HTC Desire 616 Hoesje kopen

Dus mocht je opzoek zijn naar een goedkope smart Phone vol karakter dan is de HTC Desire 616 een echte aanrader. Vergeet niet om een screenprotector aan uw bestelling toe te voegen. Want u krijgt bij het bestellen van een HTC Desire 616 Hoesje voor minder dan 2 euro een screenprotector bij.

 

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen