085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

HTC Desire Eye Hoesje

HTC Desire Eye Hoesje

HTC Desire Eye doet precies waarvoor die gemaakt is. Selfies nemen is een echte aanrader met deze telefoon. Toen dit toestel uit kwam op de markt is het toestel als een van de beteren verkocht in zijn prijscategorie. Het toestel beschikt over een sensor en een dubelle led flits waardoor het eigenlijk niet meer beter kan om selfies mee te maken. Het geen wat je normaal gesproken op een achter kant treft op een toestel, zit op de HTC Desire Eye ook op de voorkant. Hij is bovendien ook waterdicht en deelt verder ook dezelfde eigenschappen als de andere koplopers van de HTC’s. Het toestel is van kunststof gemaakt en is daarom ook vele malen goedkoper dan de M8 die daarin tegen van metaal is gemaakt. Het nadeel van het toestel is wel dat het over een kleine accu beschikt en zal dus betekenen als jij bezig bent met al die mooie selfies dat je batterij snel leeg zal raken, dat mede dankzij het toestel gebruik maakt van een front flits.

Voor wie opzoek is naar een telefoon met het voornaamste wens “het maken van mooie foto’s”  dan is deze HTC Desire Eye echt een aanrader. Het geen wat dus normaliter op de achterkant van een teostel te vinden is zit dus bij deze HTC Desire Eye aan de voorzijde 

HTC Desire 616 Hoesje bestellen

Dus mocht je opzoek zijn naar een goede en tegelijkertijd een degelijke smart Phone, met een super front camera om er selfies mee te maken. Dan is de HTC Desire Eye een echte aanrader!  Vandaag voor 17:00 besteld, is de volgende dag al in huis! Vergeet dan ook niet om een screenprotector aan uw bestelling toe te voegen. Want u krijgt bij het bestellen van een HTC Desire Eye Hoesje voor minder dan 2 euro een screenprotector bij.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen