085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Huawei G7 hoesje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Huawei G7 hoesje beschermt uw telefoon

De Huawei G7 is een telefoon voor iedereen. Een eenvoudig maar mooi toestel die je het liefst de hele dag bij je wil hebben. De accu gaat gelukkig ook lang mee. Maar als je hem altijd bij je hebt wil je hem ook mooi en intact houden. Daarom komt een Huawei G7 hoesje goed van pas het zorgt ervoor dat je scherm en achterkant niet krassen. Ook kan je  Huawei G7 hoesje beschermen tegen valpartijen.

Bestellen is eenvoudiger dan ooit

Tegenwoordig is online bestellen simpeler en sneller dan ooit. Als je vandaag je Huawei G7 hoesje besteld heb je hem morgen al in huis. De optie om achteraf te betalen is ook mogelijk. Het bestellen van de hoesjes is niet lastig het hoeft niet langer te duren dan 5 minuten. Via ideal kan je simpel een hoesje naar keuze kopen. Er is dan ook keuze tussen meerdere kleuren en soorten hoesjes voor de Huawei G7. Er zijn boek hoesjes die naar de zijkant open slaan en andere welke enkel je achterkant beschermen. Met een Huawei G7 hoesje blijft je telefoon elegant en mooi.

Waarom is een Huawei G7 hoesje handig?

De telefoon blijft lekker in de hand vast te houden met een Huawei G7 hoesje. Het toestel wordt er niet te groot door of lastig om mee te nemen. Met een hoesje gaat de Huawei G7 langer mee. Ook maakt een hoesje het toestel multifunctioneel door de vakjes voor contant geld en enkele pasjes. Omdat een indrukwekkende 83% van het voorpaneel van de Huawei G7 het scherm in beslag neemt wil je niet dat het kapot gaat. En ondanks dat het toestel uitgerust is met Gorilla Glass kan het nog steeds barsten en andere beschadigingen oplopen. Daarom is het aangeraden om toch een Huawei G7 hoesje aan te schaffen.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen