085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Huawei P8 hoesje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Huawei P8 Hoesje

Huawei P8 hoesje

Huawei P8 hoesje vind je bij ihoez.nl. We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende modellen welk elke week wordt aangevuld. Als je op zoek bent naar een leuk huawei p8 hoesje, dan zul je bij ons zeker slagen. 

Huawei P8 hoesje bestellen

Je kan een hoesje voor de huawei p8 heel simpel bestellen via onze website. Bestel je voor 17:00 dan heb je het hoesje de volgende dag al in huis. Betalen kan heel eenvoudig met iDeal of achteraf na 14 dagen met afterpay. De huawei p8 is het nieuwe premium model van de grootste leverancier uit china. Het is de opvolger van de zeer populaire P7 wat in Nederland veelvuldig is verkocht. De telefoon is gemaakt uit een metalen behuizing met Gorilla clas aan de voor en achter kant. Dit alles geeft een zeer stijlvol telefoon. Echter kan dit juist snel krassen en is er de kans dat het scherm stuk gaat als het valt op de grond.

Huawei P8 hoesje service

We begrijpen dat een Huawei P8 hoesje via het internet bestellen soms lastig kan zijn, omdat je het hoesje niet direct kan passen. Daarom werken we samen met afterpay, waarmee u eerst het hoesje thuis kunt ontvangen, passen en hierna kunt u beslissen of u het hoesje wilt houden en anders retour zenden. Zo heeft u 14 dagen de tijd om na ontvangst te beslissen en of u toch een ander leuk hoesje wilt bestellen via onze website. 

Onze voordelen

Heb je een bestelling geplaatst voor 17:00 dan ontvang je het de volgende dag in huis. Via onze website kunt u zelf heel makkelijk navigeren en het hoesje vinden welke bij u past. Er zijn voldoende betaalmogelijkheden om de bestelling af te ronden. Dit kan via de zeer bekende iDeal of vooruit betalen via de bank. Met afterpay geven we u de kans om eerst het huawei p8 hoesje te zien en pas daarna de betaling te voltooien. Is het hoesje toch niet bevallen stuur hem dan terug en ontvang binnen twee werkdagen je geld al terug. 

Voordelen

  • Zeer scherp geprijsd
  • Betalen na ontvangst
  • Vriendelijk Klantenservice

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;085 201 1521 of op info@iphonedisplaystore.nl. We zullen proberen al u vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bent u in de buurt van Lelystad en wilt u misschien het product een keer inzien, dan is dit zeker mogelijk. Neem dan contact met ons op en onze klantenservice zal u kunnen vertellen over de procedure hiervan.

iPhonedisplaystore.nl

Schans 1802

8231 KA Lelsytad.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen