085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Huawei Y360 hoesje

Huawei Y360 hoesje kopen

Huawei Y360 hoesje zijn direct uit voorraad te bestellen bij iHoez.nl. Dit mooie toestel van huawei ziet er niet alleen mooi uit, maar binnen het toestel is er veel veranderd wat het geheel een stuk sneller laat functioneren. Om dit blijvend goed te beschermen is een huawei y360 hoesje een belangrijk toevoeging. 

Huawei Y360 hoesje Bescherming

De Chinese fabrikant van smartphone's heeft ervoor gekozen om zijn telefoon aan de binnenkant te updaten. Het gehele toestel heeft een forse upgrade gekregen vergeleken met zijn voorganger. Dit was dan ook nodig omdat de oude telefoons wel eens eens een volle geheugen kregen. De Huawei y360 heeft dan ook een 4gb intern geheugen en dit kan nog uitgebreid worden met een sd kaart. De processor is een krachtige 1,2 ghz quad core met 512 mb werkgeheugen. Dit alles laat het toestel zeer soepel lopen en in combinatie met een huawei y360 hoesje heb je een geweldig telefoon in handen. 

Hoesje bestellen

Het bestellen van een Huawei y360 hoesje is nu makkelijker dan ooit tevoren. Bekijk in de verschillende categorien het soort hoesje wat je graag om de telefoon wilt. De keuze bestaat uit boek hoesjes, flip hoesjes of een achterkant hoesje. Onze inkopers hebben gekozen voor een goede kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. U zult dan ook zeer tevreden zijn over uw aankoop. Heb je een hoesje uitgekozen dan kan je dit in het winkelmandje leggen en de bestelling afronden. Met onze one-page checkout kan je heel gemakkelijk en snel de bestelling afronden. 

Onze voordelen

Bestellen zonder registratie in onze bekroonde one-page checkout. Je kunt nu heel gemakkelijk zonder registratie een product bestellen en dit afrekenen in je eigen bankomgeving met iDeal. Tevens is er de mogelijkheid om de bestelling af te ronden met Afterpay, hiermee ontvang je eerst het product in huis en heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Zo ben je altijd al verzekerd dat je het juiste huawei y360 hoesje zal uitkiezen. 

Voordelen

Zeer scherp geprijsd
Achteraf betalen
Deskundig Klantenservice

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer 085 201 1521 of op info@ihoez.nl. Onze medewerkers zitten van 10:00 tot 17:00 klaar om al uw vragen te beantwoorden. Weet u niet zo goed wat voor hoesje het beste bij u past, dan zullen onze werknemers u zeker kunnen helpen met het kiezen van een leuk huawei y360 hoesje.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen