085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Huawei Y520 hoesje

Huawei Y520 hoesje

huawei-y520-hoesjeHuawei Y520 hoesje kan je nu direct uit voorraad bestellen bij iHoez.nl. Indien je voor 17:00 besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bekijk in de verschillende categorien het diverse aanbod en vind dat huawei y520 hoesje wat bij je past.

Huawei Y520 hoesje bestellen

Wil je Huawei goed beschermen dan is een hoesje zeker een belangrijk onderdeel. Zo heb je telefoon goed beschermd en kan je nog profiteren van bijvoorbeeld pasjes wat je in het hoesje kan doen. Dit alles maakt een huawei y520 hoesje zeer praktisch in het gebruik. Verder staat het ook zeer stijlvol en zijn alle uitsparingen open waardoor het toestel gewoon goed te gebruiken is. 

Huawei Y520 hoesje verschillen

Er zijn verschillende hoesjes beschikbaar voor de Huawei 520. U kunt kiezen uit een hoesje met een klep, dit zal ervoor zorgen dat de telefoon aan alle kanten is beschermd. De voorkant alsmede achterkant en zijkant worden goed bescherm en door alle uitsparingen kunt u nog steeds heel gemakkelijk bij alle knoppen. Door de handige plek voor pasjes is het vaak zelfs nog gemakkelijker in het gebruik dan als u geen hoesje hebt. U kunt nu dus soms of vaak de portemonnee thuis laten en enkel met de telefoon de deur uitgaan. Verder is er ook de mogelijkheid voor een flip hoesje of een achterkant hoesje. Met een flip hoesje bescherm je net als hierboven is aangegeven het gehele toestel. Een achterkant huawei y520 hoesje beschermt de achter en zijkanten. Ook komt er nog een openstaande rand boven het scherm wat het allemaal net wat beter zal beschermen.  

Onze voordelen

Het bestellen van een product bij ihoez.nl is nu bijzonder simpel. Doordat de producten zijn ondergebracht in verschillende categorien, hoef je niet meer veel te zoeken. Je navigeert heel gemakkelijk naar het soort hoesje wat je graag zou willen en kiest dit uit. Hierna kan je de bestelling afronden en hoef je niet eens te registeren. Je vult de aflever gegevens in en daarna kan de bestelling worden afgerond met bijvoorbeeld een ideal betaling. Wil je liever eerst het product thuis ontvangen en pas later de betaling uitvoeren, dan is afterpay een geschikt mogelijkheid. Met afterpay doet u eerst een bestelling en betaald pas nadat u dit ontvangen heeft. 

Voordelen

  • Zeer scherp geprijsd
  • Achteraf Betalen
  • Vriendelijk Klantenservice

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;085 201 1521 of op info@ihoez.n voor een huawei y520 hoesjel.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen