085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

LG G2 hoesje

LG G2 hoesje beschermt uw telefoon

De LG G2 is een telefoon voor iedereen. Een eenvoudig maar mooi toestel die je het liefst de hele dag bij je wil hebben. De accu gaat gelukkig ook lang mee. Maar als je hem altijd bij je hebt wil je hem ook mooi en intact houden. Daarom komt een LG G2 hoesje goed van pas het zorgt ervoor dat je scherm en achterkant niet krassen. Ook kan een LG G2 hoesje bescherming bieden tegen wat klappen/harde stoten.

Bestellen is eenvoudiger dan ooit

Tegenwoordig is online bestellen simpeler en sneller dan ooit. Als je vandaag je LG G2 hoesje besteld heb je hem morgen al in huis. De optie om achteraf te betalen is ook mogelijk. Het bestellen van de hoesjes is niet lastig en het hoeft niet langer te duren dan 5 minuten. Via ideal kan je simpel een hoesje naar keuze kopen en betalen in uw eigen bankomgeving. Er is dan ook keuze tussen meerdere kleuren en soorten hoesjes voor de LG G2. Er zijn flip hoesjes waarvan de klep naar beneden open slaan en er zijn boek hoesjes die naar de zijkant open slaan. Het is maar net wat u fijn vind om te gebruiken.

Waarom is een LG G2 hoesje handig?

De telefoon blijft lekker in de hand vast te houden met een LG G2 hoesje. Het toestel word en niet te groot door of lastig om mee te nemen. Met een hoesje gaat de het toestel langer mee. Ook maakt een hoesje het toestel multifunctioneel door de vakjes voor contant geld en enkele pasjes. Ondanks dat de LG G2 uitgerust is met Gorilla Glass kan het toestel nog steeds barsten en andere beschadigingen oplopen. Daarom is het aangeraden om toch een LG G2 hoesje aan te schaffen.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen