085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

LG G4 hoesje

LG G4 Hoesje

LG G4 hoesje bestel je nu eenvoudig bij iHoez.nl. Er staat een grootassortiment voor u klaar, welke direct uit voorraad leverbaar is. Bekijk nu de verschillende categorien en vind het ideale lg g4 hoesje waar je naar op zoek bent.

LG g4 hoesje online bestellen

Online een hoesje bestellen is al geruime tijd zeer populair onder de Nederlandse bevolking, Vergeleken met andere landen bestellen Nederlanders graag hun spullen via een webshop. Dit komt omdat het een aantal voordelen heeft ten opzichte van kopen in een fysieke winkel. Consumenten kiezen dan ook steeds vaker om hun lg g4 hoesje online te bestellen.

Voordelen:

  • Groot assortiment
  • vandaag besteld=morgen in huis
  • 14 dagen ruil of retourrecht
LG G4 release datum

Als de geruchten kloppen dan zal de LG G4 uitkomen eind april. Dit is de verwachting dat analisten hebben op basis van aankondigingen welke LG verstuurd naar de pers bij het bekendmaken van een nieuw toestel. We kunnen er dan ook vanuit gaan dat je alvast het toestel kan pre-order en dit geleverd kan worden eind april of begin mei.  

Pluspunten

LG heeft last van de grote concurrentie op de telecom markt. Hierdoor zijn ze genoodzaakt om een toestel af te leveren wat mee kan gaan met de marktleiders Samsung en Apple. De telefoon ziet er ongeveer hetzelfde uit als zijn voorganger de G3, maar aan de binnenkant is er toch wel veel veranderd. Er zit een nieuwe Snapdragon processor in, de camera is verder verbeterd naar 16MP met 5312 x 2988 pixels. De telefoon kan nu 30 fps per seconde opnemen wat voor zeer mooie video's oplevert. De gorilla class aan de voorkant zorgt ervoor dat het scherm gemakkelijk tegen een stootje kan, ook al blijft het wel glas en kan dit stuk. Uiteraard is het scherm zoals we van LG mogen verwachten toch wel het mooiste aan de telefoon. Super scherm, heldere kleuren, mooi zwart wit contrast. LG heeft veel moeite gedaan voor de wow factor en dit is ze gelukt.

 

Bestel nu en betaal achteraf

Ihoez.nl is een onderneming wat draait op het mond op mond reclame van onze klanten. We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten een product eerst kunnen bekijken en pas na 14 dagen gaan betalen. Zo heb je het product van dichtbij gezien en weet je of dit het product is waar je naar op zoek was. Bestel nu een lg g4 hoesje bij ihoez.nl

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen