085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

LG K10 hoesje

Hoesje LG K10 Bestellen

Het bestellen van een LG K10 hoesje is zeer eenvoudig. U bekijkt ons aanbod op onze website, u kiest een hoesje wat bij u past, vervolgens kiest u de gewenste kleur en uiteindelijk klikt u op het bestel knopje. Wat er dan nog volgt is het invullen van uw gegevens inclusief het leveradres. Mits u voor 17:00 uur heeft besteld en het product reeds op voorraad is, heeft u het bestelde product de volgende dag nog in huis! Zo is het voor een ieder zeer gemakkelijk om een leuk lh k10 hoesje te bestellen en dit zeer snel thuis ontvangen. 

Toestel Informatie

De K10 is onderdeel van LG's K-serie, waartoe ook de kleinere LG K7 behoort. Het zijn de opvolgers van eerdere budgetsmartphones als de LG Leon en Spirit

De LG K10 is een voordelige Android-smartphone met zeer veel opties. Voor een lage prijs haal je een toestel met goede hardware in huis. Zo beschikt dit model over een groot 5,3 inch scherm met een HD-resolutie. Door de quad-core processor ben je ervan verzekerd dat je favoriete applicaties soepel zullen lopen. De K10 heeft ook nog eens een indrukwekkende 13 megapixelcamera achterop zitten, en een 8 megapixelcamera voor selfies voorop. Met opties als Gesture Shot wordt het maken van selfies makkelijker. Nu is het natuurlijk wel mooi dat een scherm groot is en je alles duidelijk erop kan zien. Het nadeel echter is dat het sneller stuk kan gaan als het valt uit je hand. Reparatie is natuurlijk vrij prijzig en dit is heel simpel te voorkomen door een hoesje lg k10.  Ons advies is dan ook om een goed cover aan te schaffen en het toestel rondom te beschermen tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bestel dan vandaag nog een lg k10 hoesje. 

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen