085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Microsoft Lumia 640 hoesje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Lumia 640 hoesje kopen

Lumia 640 hoesje is direct uit voorraad leverbaar bij ihoez.nl. Ben je op zoek naar een leuk hoesje voor je Lumia 640, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een grote variartie van verschillende hoesjes. Als je een lumia 640 hoesje voor 17:00 besteld, dan heb je dit de volgende dag al in huis!

Lumia 640 hoesje in twee modellen beschikbaar

Microsoft heeft ervoor gekozen om de lumia 640 in twee verschillende modellen op de markt te brengen. Een LTE versie en de imposante XL versie. De LTE versie is qua formaat een groot smartphone. Het is net iets groter dan een iphone 6 en komt uit op 141mm. Verder oogt het allemaal zeer fraai en ligt het goed in de hand door zijn ronde vormen. De XL versie is 1,5 cm langer en iets breder dan de normale versie. Op zich kan je er goed mee omgaan en merk je vrij weinig van het verschil in het gebruik van beide smartphone's. Waar de iphone 6 plus soms wat lomp oogt heb je hier weinig last van. Je kan wel het beste je een lumia 640 hoesje aanschaffen tegen val en stootschade.

bestellen nu zeer eenvoudig

Een hoesje bestellen bij ihoez.nl is ontzettend makkelijk. Je hebt veel keuze voor een hoesje wat bij je past en kan dit met een druk op de knop in de winkelwagen zetten. Hierna kan je nog meer producten toevoegen of kiezen voor het afronden van je bestelling. Bij het bestelproces kan je weer kiezen om als gast af te rekenen of alvast een account te maken voor een volgende keer. Hierna kan je het product simpel bestellen via een iDeal betaling of kiezen voor een afterpay afronding. Bij afterpay ontvang je eerst het product waarna je binnen 14 dagen het bedrag kan betalen. Zo kan je het lumia 640 hoesje eerst beoordelen en betaal je pas achteraf. 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen