085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Microsoft Lumia 950 XL hoesje

Introductie Microsoft Lumia 950 Xl hoesje

De Lumia 950 XL is een phablet waar veel liefhebbers lang op hebben gewacht. Het bied zeer goede hardware en combineert dit dan met een het vernieuwde windows 10. Een goede platform voor windows om alles uit hun software systeem te halen. Het toestel is iets groter dan de normale 950 (5,7inch en 5,2 inch). Van binnen heeft het een 8 core processor en dit is ook hoger dan de 6 core processor van de normale versie. Verder zit er een verkoelings systeem in wat het allemaal goed koud moet houden. Dit kan er dus voor zorgen dat je batterij langer mee zou gaan en het apparaat minder snel zal vastlopen. Wil je dit mooie scherm goed beschermen, koop dan een microsoft lumia 950 xl hoesje.

Microsoft lumia 950 xl hoesje online bestellen, makkelijker dan ooit tevoren. 

Het bestellen van spullen via het internet is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen graag tijdens kantoor uren online shoppen. Dit komt enerzijds omdat ze geen tijd hebben om nog naar de winkel te gaan. Anderzijds is het gemak enorm toegenomen de laatste tijd. Geen onnodige accounts die je moet aanmaken, betaal mogelijkheden wat verwarrend zijn of een lange levertermijn behoren nu allemaal tot het verleden. Via een paar klikken heb je zo een microsoft lumia 950 xl hoesje bestelt en ligt het de volgende dag al in huis. Super eenvoudig en betalen kan in je eigen bankomgeving via ideal. 

Beste windows phone van dit moment

Windows heeft een prachtig product op de markt gezet. Het scherm van super amoled geeft uitzonderlijke mooie beelden weer en de camera kan zelfs in daglicht goed gebruik worden. ons inziens is dit zonder enig twijfel de beste telefoon die door windows is gemaakt. Bescherm het echter wel met een leuk microsoft lumia 950 xl hoesje.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen