085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Motorola Moto G4 hoesjes

Motorola Moto G4 hoesje beschermt je telefoon.

Met een Full HD scherm van de Motorola Moto G4 is 5,5 inch groot. Hierop bekijk je comfortabel je foto's en video's. Deze maakt de Moto G4 met een 13 megapixel camera aan de achterkant. Ben jij in het bezig van een Motorola Moto G4, dan is het verstandig dat je je toestel goed beschermt tegen schade. Het Motorola Moto G4X hoesje beschermt u toestel tegen schade. Telefoons zijn natuurlijk erg kwetsbaar en het laten maken van schade aan een toestel kan u veel geld kosten. Wij bieden meerdere kleuren, dus voor ieder wat wils. De hoesjes hebben een elegante uitstraling en zorgen voor een schade vrij toestel. Voor een Sony Xperia X hoesje bent u bij iHoez op het juiste adres.

 

Bestellen is heel eenvoudig.

Als je een Motorola Moto G4 hoesje besteld, dan geef je het toestel de juiste bescherming. Krasjes, stoten en kleine val partijen zullen tot het verleden horen door het elegante hoesje. Door een makkelijke navigatie hebben we ervoor gezorgd dat iedereen heel simpel zijn of haar favoriete hoesje kan bestellen. Hierna kunt u de case selecteren en in de winkelwagen zetten. Het afronden van de bestelling kan hierna op verschillende manieren. U kunt kiezen om heel gemakkelijk de betaling te voltooien met iDeal, direct in u eigen bankomgeving. Zeer gemakkelijk en de bestelling kan direct worden opgestuurd. 

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor afterpay. Hiermee ontvangt u eerst het product en kunt u achteraf een betaling afronden. Indien u tevreden bent, kunt u de betaling afronden naar Afterpay. Wilt u toch een ander hoesje ontvangen dan kunt u Motorola Moto G4 hoesje ruilen of retouneren. 

 

Vandaag besteld is morgen in huis!


Niemand wilt lang wachten op zijn bestelling en daarom is het erg prettig als je jou bestelling snel thuis geleverd krijgt. Bestel je voor 17:00 dan zorgen wij ervoor dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft. Na het inpakken van de bestelling komen de mensen van postnl langs en zullen we uw bestelling direct aan ze afgeven. Zo bent u verzekerd dat uw bestelling van een Motorola Moto G4 hoesje voor 99% zeker de volgende dag binnen zal zijn.

 

Waarom is een Motorola Moto G4 hoesje handig?

Het toestel blijft lekker in de hand liggen met een Motorola Moto G4 hoesje. Het toestel is met het hoesje erom heen niet te groot om mee te nemen. Met Motorola Moto G4 hoesje gaat uw toestel veel langer mee en het hoesje geeft het toestel ook een mooie uitstraling. Ook maakt een hoesje het toestel multifunctioneel door de vakjes voor contant geld en enkele pasjes. De stereo kun je blijven horen met een Sony Xperia X hoesje. Bestel daarom nu gemakkelijk en eenvoudig uw Motorola Moto G4 via iHoez!

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen