085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Motorola Nexus 6 hoesje

Motorola Nexus 6 hoesje kopen

De Motorola Nexus 6 is een toestel dat vrij groot is met een niet te groot beeldscherm formaat. De telefoon geeft een goeie grip aan de handen vanwege de bolde vorm. De telefoon is 16 cm lang en 8 cm breed en daarbij is het groter dan bijvoorbeeld de samsung note 4 of de iphone 6 plus. Het heeft ook een ingebouwde accu van 3220mAh dat gekoppeld is aan een 5,2- scherm. Dit is ook een vrij grote accu maar dit is zeer logisch vanwege het formaat toestel. U kan voor maximaal 10 uurtjes achter elkaar videos op youtube kijken, maar de accuduur bij webbrowsen is maxiaal 5,5 uurtjes. Om de telefoon telefoon volledig te laten laden, duurt dat niet langer dan een anderhalf uur. Niet alleen is de Motorola Nexus 6 groot, maar het heeft ook een prachtige camera. De software van de camera is de standaard-app in Android 5.0. Dat is al een hele verbetering ten opzichte van de camera-app in Android 4.2 en hoger. Het is een 1/3,06 sensor met 1,12 grote pixels. De camera heeft een maximale resolutie van 13 megapixels. De camera filmt ook 4k HD, dus dit komt mooi uit voor de mensen met een 4k-tv thuis. Hierbij kunnen ze hun foto's op de tv bekijken op volledig hd. Wilt u uw telefoon veilig en beschermd houden? Koop dan nu een Motorola Nexus 6 hoesje.

Voordelen iHoez

iHoez is een bedrijf met een groot assortiment met veel hoesjes naar keuze. In het assortiment kunt u veel verschillende hoesjes vinden voor jong en oud. Hier kunt u heel gemakkelijk een keuze maken en zult u zeker vinden wat bij u past. Wist u dat bestellen zeer eenvoudig gaat. u kiest een case uit en gaat dit toevoegen in de winkelwagen. Hierna plaatst u de bestelling en rond dit af met een ideal betaling. Deze betaling gebeurd in uw eigen bankomgeving. tevens is het mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen met afterpay. U ontvangt het product en beoordeelt dit rustig in uw eigen tijd. Hierna krijgt u 14 dagen om de bestelling af te ronden. Ook dit weer geheel in uw eigen tijd. 

Vragen

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig naar bepaalde dingen? Neem dan gerust op met onze klantenservice. Hierbij kunnen we u adviseren over het hoesje en samen met u een keuze te maken. U kunt hierbij bellen naar 085-201 1521. Als u een Motorola Nexus 6 hoesje wilt kopen, dan is onze site iets voor u.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen