085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Samsung Galaxy Core Prime hoesje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Samsung core prime hoesje kopen

De samsung core prime is een zeer goed budget telefoon uitgebracht in 2014. Dit toestel is zeer geschikt voor beginners, tieners en ook senioren. Met zijn grote schermvan 4,5 inch is het toestel zeer gemakkelijk te bedienen vanwege de ruimte. De samsung core prime heeft niet alleen een groot scherm waarmee je het toetsel kan bedienen, maar de samsung core prime heeft ook een camera van 5 megapixels waarmee er heldere foto's gemaakt kunnen worden. Het toestel heeft een quad-core 1.2 ghz processor, om het toestel vlot te laten functioneren. Het heeft een intern geheugen van 8 GB en dit kunt u uitbreiden met een 64-GB micro sd. Wilt u uw telefoon veilig en beschermd houden? Koop dan nu een samsung core prime hoesje.

Voordelen ihoez

iHoez is een bedrijf met een groot assortiment met vele hoesjes naar keuze. In het assortiment kunt u veel verschillende hoesjes vinden voor jong en oud. Hier kunt u heel gemakkelijk een keuze maken en zult u zeker vinden wat bij u past. Wist u dat bestellen zeer eenvoudig gaat. u kiest een samsung core prime hoesje en gaat dit toevoegen in de winkelwagen. Hierna plaatst u de bestelling en rond dit af met een ideal betaling. Deze betaling gebeurd in uw eigen bankomgeving. tevens is het mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen met afterpay. U ontvangt het product en beoordeelt dit rustig in uw eigen tijd. Hierna krijgt u 14 dagen om de bestelling af te ronden. Ook dit weer geheel in uw eigen tijd. 

nog vragen

Komt u er niet echt uit met het kiezen van een leuk hoesje. Neem dan eens contact met ons goede klantenservice. Zij helpen u bij het kiezen en adviseren over het type hoesje. Hiervoor kunt u bellen naar 085-201 1521. Voor een leuke samsung core prime hoesje bent u bij ons aan het juiste adres.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen