085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Samsung Galaxy note 3 Neo hoesje

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Waarom een Samsung note 3 neo hoesje?

Ben jij in het bezit van een Samsung note 3 neo? Dan is het heel verstandig om je toestel goed te beschermen tegen schade. Op iHoez.nl bestel je nu snel en gemakkelijk een lg leon hoesje naar keuze. We bieden een groot assortiment en verschillende kleuren. Je kunt je toestel op verschillende manieren met verschillende soorten hoesjes beschermen. Vind je het design van je telefoon mooi en wil je er geen geheel hoesje omheen, dan kun je gaan voor een back case. Een back case is een hoesje voor de achterkant van je toestel. Wij bieden een aantal back cases aan in verschillende kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om een transparant hoesje te nemen, hierdoor kun je het design van je toestel nog goed zien. Wil jij liever je hele toestel bedekken om zo schade aan de voorkant en achterkant te voorkomen, dan is het verstandig om een boekhoesje aan te schaffen. Een boekhoesje bedekt je hele toestel. De voordelen van een boekhoesje zijn dat je minder snel schade oploopt en je kunt er gemakkelijk pasjes en briefgeld in kwijt. Bent u opzoek naar en Samsung note 3 neo, dan bent u bij ons op het juiste adres! 

 

Bestellen is heel eenvoudig.


Als je een Samsung note 3 Neo hoesje besteld, dan geef je het toestel de juiste bescherming. Krasjes, stoten en kleine val partijen zullen tot het verleden horen door het elegante hoesje. Door een makkelijke navigatie hebben we ervoor gezorgd dat iedereen heel simpel zijn of haar favoriete hoesje kan bestellen. Hierna kunt u de case selecteren en in de winkelwagen zetten. Het afronden van de bestelling kan hierna op verschillende manieren. U kunt kiezen om heel gemakkelijk de betaling te voltooien met iDeal, direct in u eigen bankomgeving. Zeer gemakkelijk en de bestelling kan direct worden opgestuurd. 

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor afterpay. Hiermee ontvangt u eerst het product en kunt u achteraf een betaling afronden. Indien u tevreden bent, kunt u de betaling afronden naar Afterpay. Wilt u toch een ander hoesje ontvangen dan kunt u Samsung note 3 Neo hoesje ruilen of retouneren. 

 

Vandaag besteld is morgen in huis!

Niemand wilt lang wachten op zijn bestelling en daarom is het erg prettig als je jou bestelling snel thuis geleverd krijgt. Bestel je voor 17:00 dan zorgen wij ervoor dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft. Na het inpakken van de bestelling komen de mensen van postnl langs en zullen we uw bestelling direct aan ze afgeven. Zo bent u verzekerd dat uw bestelling van een Samsung note 3 Neo hoesje voor 99% zeker de volgende dag binnen zal zijn. Bestel dus nu uw samsung note 3 neo hoesje bij iHoez!

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen