085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Samsung Galaxy note 4 hoesje

Een onverwachte succes

De Samsung Note 4 hoesje is een van beste telefoons die er in het jaar 2014 is uitgebracht. Er waren in het begin twijfels of dit toestel samsung wel verder zou helpen. toch is het onverwachts een groot succes geworden. Samsung note 4 is een goede comback geweest omdat de Galaxy S5 een minder succes was dan verwacht. Bij dit toestel is er speciaal glas gebruikt wat daardoor ook snel breekbaar is. Het is dan ook heel belangrijk om het toestel te beschermen met het Samsung note 4 hoesje zodat u zeker weet dat uw beeldscherm niet breekt.

Vekoop hoesje

Vooral toen het toestel net uit was werden er ontzettend veel besteld van de Samsung Note 4 hoesje. Het hoesje was op dat moment dan ook het meest gewild. Naar mate de tijd werd het steeds minder en minder, Maar dat zegt wel heel wat over het toestel dat Samsung heeft uitgebracht. Voor Samsung is dit toestel en goede comback geweest op de markt en mede daardoor hebben ze nog meer naams bekendheid gekregen dan dat ze al hadden. Het Samsung Note 4 hoesje is een stevig hoesje waar je telefoon veilig in is. Doordat je het hoesje open kan klappen kun je je pasjes er ook ik kwijt en heeft de Samsung Note 4 hoesje dus 2 functies die beide goed van pas komen.

Conclusie

De Samsung Note 4 is een groot succes geweest door de nieuwe specs die er zijn toegevoegd o.a. het beeldscherm waardoor je scherper beeld hebt op de dingen die je op je toestel doet. De camera is verbeterd en is dus veel scherper dan bij het vorige toestel. Dit toestel heeft zoveel specs dat het bewaard moet worden in een Samsung Note 4 hoesje. Wil jij samsung note 4 hoesje aanschaffen, bezoek dan onze site.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen