085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Samsung S6 edge plus hoesjes kopen

De grote broer van de Samsung S6 edge genoemd, geeft de plus versie een groot verantwoordelijkheid. De normale versie heeft veel voordelen en de vraag is dan ook altijd of een groter model wel een toevoeging zal zijn. De prijs van het toestel is hoger maar toch heeft Samsung weer een prima toestel afgeleverd. Door de rand lijkt de telefoon helemaal niet zo heel veel groter en het beeld wordt enkel maar beter. Dit toestel geeft een bijzonder luxe gevoel bij het vasthouden en om dit te behouden adviseert ihoez om een leuk samsung s6 edge plus hoesjes te bestellen.

Net wat meer

De Samsung edge plus heeft net dat extra wat het toch een goede koop maakt. Het scherm van 5,7 inch met 518ppi pixel dichtheid laat een geweldig indruk achter. Beelden springen van het scherm af en het lijkt soms net of je het kan aanraken. De exynos chipset van samsung zelf is zeer goed en laat het hele systeem soepel lopen. Android helpt daar natuurlijk ook bij met de ontiegelijk veel apps die er beschikbaar zijn. Zo verveeld dit toestel natuurlijk nooit en is het een waar lust voor het oog. Echter brengt dit natuurlijk ook nadelen met zich mee. Het toestel kan makkelijker krasjes oplopen en als het valt is het niet goed beschermd. Daarom is een samsung s6 edge plus hoesjes van ons iets wat u ten alle tijden goed kan gebruiken. Het toestel zal dan ook net zo goed gebruikt kunnen worden, maar geeft het allemaal net dat bescherming wat het nodig heeft.

Simpel bestellen

Bestellen gaat hedendaags ontzettend gemakkelijk. U kunt eenvoudig navigeren en het juiste hoesje uitkiezen. Hierna bestelt u dit via ons systeem en zullen wij ervoor zorgdragen dat het de volgende dag bij u geleverd zal worden, mits besteld voor 17:00. Dut alles geeft aan dat voor een samsung s6 edge plus hoesjes u bij ihoez moet wezen. 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen