085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

iPhone reparatie Lelystad

iPhone reparatie Lelystad

iPhone reparatie Lelystad

iPhone reparatie LelystadiPhone reparatie Lelystad kan je nu heel gemakkelijk laten uitvoeren door de professionals van iHoez.nl. Veel van de reparaties zijn nu direct uit te voeren omdat we de meeste onderdelen op voorraad hebben. Wil je graag meer informatie of onze scherpe tarieven aanhoren, neem dan contact met ons op via het nummer: 085 201 1521

iPhone reparatie Lelystad Deskundig

Het uitvoeren van een reparatie aan een iPhone vergt wat deskundigheid en expertise. Onze monteurs repareren apple producten al sinds 2006 en hebben de ervaring in huis voor de beste iphone reparatie lelystad. De meeste onderdelen zijn dan ook uit voorraad leverbaar en een reparatie kan al binnen een half uur worden uitgevoerd. Wij zorgen voor de beste kwaliteit in een zo mogelijk zeer effeciente tijd en u heeft de schade aan uw iphone binnen een korte tijd hersteld. 

iPhone reparatie Lelystad voordelen

Het laten uitvoeren van een iphone reparatie lelystad bij ihoez.nl heeft veel voordelen waar u als consument direct van profiteert. We houden onze voorraad zeer scherp in de gaten, zodat een reparatie vaak dezelfde dag nog kan worden uitgevoerd. Verder houden we een agenda bij, waarbij we u zullen indelen in een bepaald tijdstip. Door dit te doen kunnen we mensen die van te voren een afspraak maken op een tijdstip helpen dat hun uitkomt. Dit alles zorgt voor een zeer efficiente tijdsindeling en uitvoering van de reparatie.

Voor onze werkplaats aan De Schans 1802 hebben we een groot parkeerplaats, waar u de gehele dag gratis kunt parkeren. Zo kunt u gerust zonder enig verdere kosten wachten op uw reparatie. Onze medewerkers zullen u ontvangen en aangeven hoe de procedure te werk gaat. U kunt op de reparatie wachten in de wachtkamer, meekijken met de reparatie of de telefoon achter laten en dit op een later tijdstip ophalen. De keuze is uiteraard geheel aan u zelf en dit kunt u aangeven aan onze medewerkers. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons via onderstaand gegevens.  

Voordelen

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;085 201 1521 of op info@ihoez.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zit u nog met vragen of wilt u graag onze scherpe tarieven weten. Bel of stuur ons een email en we zullen al uw vragen direct kunnen beantwoorden. Voor een iphone reparatie lelystad bent u bij ons aan het juiste adres. 

iHoez.nl

Schans 1802

8231 KA Lelystad.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen