085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

samsung s5 reparatie lelystad

Samsung S5 reparatie Lelystad

Samsung S5 reparatie Lelystad aan De Schans 1802. Heb je een probleem met je Samsung s5 en wil je dit graag herstellen door professionals. Neem dan nu direct contact met ons op via het nummer :036 845 4122. Onze medewerkers zullen u helpen met een professionele en zeer goed uitgevoerde Samsung s5 reparatie lelystad.

Samsung S5 reparatie Lelystad professioneel

Een schade herstellen aan een Samsung s5 is lastiger dan dit op het eerste oog lijkt. Dit komt omdat het voorste scherm van de S5 vastzit met dubbelzijdig plakband. Hierdoor is het vaak lastig om bij bepaalde onderdelen te komen. Zo kun je niet zomaar een oplaad contact wisselen en is ook het frame niet gemakkelijk. Het scherm is daarbij ook nog lastiger dan zijn voorganger, waar je voornamelijk met wat 

Samsung S5 reparatie lelystad bereikbaarheid

Onze reparatie center is heel gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of lopend. Het treinstation zit op ongeveer 7 min loopafstand en hiermee kunt u heel gemakkelijk naar ons toe komen. We hebben gratis parkeren voor de deur, waarmee u zonder enig probleem de gehele dag kunt staan. Tevens is de stad dichtbij en is er de mogelijkheid om eben te gaan shoppen en daarna pas uw telefoon te komen afhalen. De keuze daarin is uiteraard geheel voor uzelf. 

Onze voordelen

Het voordeel van een reparatie bij iHoez.nl is uiteraard onze zeer vriendelijke klantenservice gekoppeld met de scherpste prijzen van heel lelystad, U bent bij ons verzekerd van een goede reparatie met een prijs wat zeer voordelig voor u kan uitvallen. We hebben in onze werkplek een wachtkamer waar u even kunt wachten. Tevens is het ook mogelijk om mee te kijken met de reparatie. De meeste klanten kiezen ervoor om eerst even naar de stad te gaan en later pas hun telefoon komen afhalen. Bent u op zoek naar een zeer goede en goed geprijsd samsung s5 reparatie lelystad, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u via onderstaand of bovenstaande contact gegevens met ons contact op en we zullen ons uiterst best doen om u tevreden te stellen. 

Voordelen

Nog vragen

Neem dan contact met ons op via het nummer;036 845 4122 of op info@ihoez.nl. Onze medewerkers staan klaar om al u vragem omtrent een samsung s5 reparatie lelystad te beantwoorden. We zien u dan ook graag terug op onze vestiging. 

iHoez.nl

Schans 1802

8231 KA Lelystad.

 

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen