085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

We rekenen een lage bijdrage van €1,95 in de verzendkosten bij elke bestelling. Bestellingen op werkdagen die voor 17:00 worden betaald met IDEAL,Paypal,Credotcard of Afterpay zullen de volgende dag worden bezorgd.  

Levering

Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport.   Tevens zullen wij u op de hoogte houden via de mail, van de status van uw bestelling.  

Direct uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product ziet u direct de actuele voorraadstatus in ons magazijn. Wilt u informatie over de levertijd van een product, neem dan contact op via info@ihoez.nl    

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling via de bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we u betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijg u per e-mail bericht en wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd.    
Bestelling Verzending  Verwachte Aflevering
Maandag voor 17;00 Maandag Dinsdag
Dinsdag voor 17:00 Dinsdag Woensdag
Woensdag voor 17:00 Woensdag Donderdag
Donderdag voor 17:00 Donderdag Vrijdag
Vrijdag voor 17:00 Vrijdag (Zaterdag*) Maandag
Zaterdag voor 00:00 Maandag Dinsdag
Zondag voor 00:00 Maandag Dinsdag
  
 
*In sommige regio's worden de producten op zaterdag geleverd 
** Voor belgie geld een levertijd van 48-72 uur

Ruilen

Wilt u een product ruilen omdat het toch niet aan de verwachtingen voldoet, dan kan dat uiteraard zonder enig probleem. U kunt dan een ander product naar keuze uitkiezen om deze mee te ruilen. 

Een ruilzending aanmelden om je bestelling om te ruilen doe je door op de volgende link te klikken: Ruilzending aanmelden. Op de pagina vul je de gewenste gegevens in zodat wij je retour aan kunnen melden en ontvangt u een retourforumulier via de mail. 

Aan het ruilen zijn geen kosten verbonden. Op het formulier staat naar welk adres u de gewenste producten retour kunt zenden. Let op: Screenprotectors kunnen alleen met ongeopende verpakking worden geruild. 

Bij eventuele vragen kun je contact op nemen via info@iHoez.nl
 

Retourneren.

Mocht het product je niet bevallen of had je toch een andere verwachting kun je je aankoop aan ons retourneren. Uiteraard zijn hier wel enkele voorwaarden aan verbonden:


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ihoez.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 

Klik hier om retourformulier te downloaden

Retourprocedure

Als u onderstaande stappen volgt, kunnen wij uw retourzending zo soepel mogelijk afhandelen.

 1. Geef bij onze klantenservice aan dat u een product wilt retourneren, vermeld hierbij het ordernummer van uw bestelling en geef eventueel de reden van retourneren op.
 2. Indien u het product wenst te ruilen voor een ander artikel, vermeld dan ook het artikelnummer van het vervangende product.
 3. Wij voorzien u per e-mail van de verzendinstructies en het retourformulier.
 4. Verzend het artikel, (een kopie van) de factuur en het retourformulier naar ons.
 5. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging zodra wij uw retourzending hebben ontvangen.
 6. Wij zetten de afgesproken procedure in gang.
 7. In geval van herroeping zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 werkdagen worden teruggestort op de door u opgegeven rekening.

Uitzonderingen recht van retourneren

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

 • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals oordopjes en in-ear headsets waarvan de verpakking is geopend;
 • verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend;
 • producten welke geleverd worden met een beschermfolie, waar de folie van verwijderd is geweest en opnieuw is aangebracht, worden hierdoor onverkoopbaar en zullen worden geweigerd;
 • gegevensdragers en datakabels, waarvan de verpakking is geopend.

 
Bij eventuele vragen kun je contact opnemen via info@iHoez.nl. Na ontvangst van je retourzending retourneren wij binnen 2 werkdagen je betaling.
**mits compleet aangeleverd.
     
iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen