085-201 15 21 (10:00 tot 17:00)
info@ihoez.nl

Sony Xperia Z2 hoesje

Sony Z2 hoesje kopen

De Sony Z2 is een prachtig toestel. Het toestel is waterdicht en heeft een 5,2 inch-scherm, 3GB aan werkgeheugen en is de eerste Sony-telefoon die in 4K kan filmen. Het toestel is qua design vergelijkbaar met zijn vorige versie, maar is dus wel te voorzien van een groter display. Deze heeft een schermresolutie, met aanzienlijk betere kijkhoeken. Ook als je in de buitenlucht loopt, zijn teksten en beelden nog uitstekend leesbaar en helder met een sony z2 hoesje.

De Sony Z2 heeft een 2,3GHz quadcore-processor, met een 20,7-megapixel-camera en een 3200 mAh-accu. Het toestel wordt geleverd met een aantal verschillende apps waarmee je effecten kunt toevoegen en in slowmotion kunt filmen. AR-effect projecteert geinige 3D-modellen met behulp van augmented reality op het scherm terwijl je filmt. De meegeleverde oordopjes van de Z2 kunnen omgevingsgeluid tot 98 procent verminderen. De Sony Z2 is beschikbaar in het zwart, wit en paars en met 16GB uitgebreid geheugen. Bescherm dit toestel dan ook met een sony z2 hoesje.

Voordelen iHoez

iHoez is een bedrijf met een groot assortiment met vele hoesjes naar keuze. In het assortiment kunt u veel verschillende hoesjes vinden voor jong en oud. Hier kunt u heel gemakkelijk een keuze maken en zult u zeker vinden wat bij u past. Wist u dat bestellen zeer eenvoudig gaat. u kiest een samsung core prime hoesje en gaat dit toevoegen in de winkelwagen. Hierna plaatst u de bestelling en rond dit af met een ideal betaling. Deze betaling gebeurd in uw eigen bankomgeving. tevens is het mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen met afterpay. U ontvangt het product en beoordeelt dit rustig in uw eigen tijd. Hierna krijgt u 14 dagen om de bestelling af te ronden. Ook dit weer geheel in uw eigen tijd. 

Vragen

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig naar bepaalde dingen? Neem dan gerust op met onze klantenservice. Hierbij kunnen we u adviseren over het hoesje en samen met u een keuze te maken. U kunt hierbij bellen naar 085-201 1521. Als u een Sony Z2 hoesje wilt kopen, dan is onze site iets voor u.

iHoez.nl wordt beoordeeld met een 9.5 /10 gebaseerd op 4 beoordelingen